Lösningar

Prisvinnande lösningar för betalning och patientadministration.

Lösningar för hela patientresan

Varje år frigör våra lösningar mer än 1 500 årsverken inom hälsosektorn – värdefull tid som kan användas på behandling av patienter. Vi har byggt ett team av kunniga människor som klarar att utveckla innovativa idéer till lönsamma och skalbara lösningar. Med prisvinnande universell design och användarupplevelse frigör vi hälsopersonal från uppgifter som det aldrig var meningen att de skulle utföra, så att de kan behandla fler patienter och erbjuda bättre behandling.

Terminaler

Självbetjänad betalning och patientadministration integrerad med ditt journalsystem.

Mer än 1 500 lösningar från Melin Medical är installerade på Nordens läkarmottagningar, akutmottagningar, sjukhus och fysikaliska kliniker. Vi hanterar dagligen mer än 50 000 patienter – mer än 11 miljoner varje år.

På grund av att Melin Medicals lösningar är integrerade med de ledande journalsystemn på den nordiska marknaden kan du överlåta administation av inbetalningar till oss. Vi tar hand om att pengarna går dit du önskar och att journalsystemet uppdateras automatiskt. Våra självbetjänande terminaler ger patienterna möjlighet att själv checka in hos sin vårdgivare, ta en kölapp och betala för tjänsterna som de har mottagit – allt utan att involvera personalen.

Våra terminaler levereras i två utgåvor: T1 och T2. T2 stöder betalning med kort och faktura, medan T1 också stöder betalning med kontanter.

T2
T1
Streckkodsscanner och högtalare.
12-tums skärm med integrerad Intel Atom SoC.
Kortläsare med integrerade LED-ljus, insynsskyddad PIN-pad och termoskrivare.
Fysisk knapp för aktivering av högkontrastläge.
Närhetssensor.
12-tums skärm med integrerad Intel Atom SoC.
Streckkodsscanner, högtalare och sedel- och myntläsare med integrerade LED-ljus.
Kortläsare med integrerade LED-ljus och insynsskyddad PIN-pad.
Termoskrivare.
Närhetssensor.

Inkluderade tjänster

Fakturering

Automatiserad fakturering som tar hand om allt från utskrift av faktura till registrering av betalning.

Med Melin Medicals faktureringslösning behöver du inte längre använda manuella resurser på att generera och sända fakturor. Patienten får möjlighet att välja betalning med faktura på terminalen, och fakturan blir utskriven omedelbart. Vårdgivaren kan också skicka hem patienten med en gång, så ordnar vi att patienten får en faktura sänd till sin registrerade adress. Kombinera med vår automatiserade inkassolösning för att försäkra dig om att du får betalt.

Inkasso

Komplett uppföljning av förfallna fakturor.

Om en patient passerar terminalen utan att betala, registreras räkningen som obetald i patientens journal, och patienten får en faktura dagen efter. Med Melin Medical säkerställs en fullständig hantering och uppföljning av utestående fordringar när betalning återstår.

Tilläggstjänster

Köhantering

Självbetjänt kö- och ankomsthantering integrerad med ditt journalsystem.

Om terminalen inte hittar en bokad tid i journalsystemet får patienten erbjudande om att skriva ut en kölapp. Denna blir utskriven direkt på terminalen. Kölappsystemet stöder flera köer, och är kopplad till en skärm i receptionen så att personalen alltid har översikt över alla köer.